Evercade VS-console aangekondigd

Evercade VS-console aangekondigd

De Evercade VS is aangekondigd - een retroconsole waarmee klassieke games gespeeld kunnen worden.

De Evercade VS is vergelijkbaar met de eerder uitgekomen handheld Evercade, waarmee diverse gelicenseerde cartridges van uitgevers als Namco, Atari en Codemasters gespeeld konden worden. De Evercade VS speelt dezelfde cartridges af, maar dan op televisie. Het gaat tot nu toe om ongeveer 280 retrogames die voor de Evercade-consolefamilie zijn uitgebracht.

De console heeft daarnaast twee openingen voor cartridges, zodat men uit twee games kan kiezen tijdens het spelen zonder van cartridge hoeven te wisselen. Ook kunnen er vier controllers via usb aan gekoppeld worden.

De Evercade VS moet in november uitkomen. Pre-orders gaan op 28 mei van start. De console kost 99,99 euro, maar er komen diverse bundels met games beschikbaar - daar wordt later meer informatie over gegeven.

Evercade VS
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Met het oog op een hoop goedkopere varianten die dezelfde games kunnen spelen, zie ik het nut niet zo in van deze 'retro' console. En al helemaal niet omdat je dus weer proprietary cartridges hebt die niet op andere varianten werken.

0
test

Ziet er best wel leuk uit en het compatibility met de handheld is tof. Maar is er genoeg markt voor?

0

Aanbevolen voor jou