Nieuws
Hunt Showdown

Evenement in Hunt: Showdown verlengd na serverproblemen

Crytek biedt verontschuldigingen aan

Geschreven door Michel Musters op
Crytek heeft her Traitor's Moon-evenement in Hunt: Showdown verlengd, aangezien de game tijdens het evenement te kampen had met serverproblemen.

Het Traitor's Moon-evenement begon in maart en laat spelers diverse unieke voorwerpen, wapens en skins vrijspelen. Veel spelers konden hier echter niet aan meedoen, omdat er volgens Crytek zelf veel serverproblemen en bugs de kop op staken.

Om spelers toch een kans te geven mee te doen, is het evenement verlengd naar 18 april. Crytek biedt daarnaast zijn excuses aan en overweegt nog andere compensaties voor spelers. Meer informatie over de inhoud van het evenement is op de officiële website te lezen.

Hunt: Showdown verscheen in 2018 en combineert PvE- en PvP-gameplay. Tot vijf teams van twee spelers jagen op monsters. Het eerste team dat het monster vangt krijgt een zak geld, waarna andere teams op dat team gaan jagen. Eind vorig jaar werd aangekondigd dat er een tv-serie gebaseerd op de game in de maak is voor het aankomende streamingplatform Binge. Eerder werd al aangekondigd dat daar ook series gebaseerd op Driver en System Shock op komen te staan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Total War: Medieval 2 is nu verkrijgbaar op iOS en Android Certain Affinity-vacature wijst mogelijk op ontwikkeling nieuwe Xbox-IP
0

Reacties op: Evenement in Hunt: Showdown verlengd na serverproblemen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.