Er is nog steeds veel nieuws omtrend EVE-Online, elke week de "peek of the week" en ander klein nieuws. Twee weken geleden was Vitoc het onderwerp. Vitoc is een drug dat word toegediend door de Ammerians om hun slaven onder controle te houden, een soort kalmerings middel dus. Erg handig maar het heeft ook nare tegen effecten. Zoals mutatie van armen en ga zo maar door, omdat er chemische afval in het lichaam overblijft. Vorige week was het Quafe, Gallenteans zijn luie mensen die genieten van het leven. Natuurlijk moeten ze drinken als ze tv kijken en aangezien er geen bier is drinken ze Quafe. Quafe is de naam van de meest populaire drankje in New Eden. (waar EVE-Online zich afspeelt) Quafe word geproduceerd door een Gallentean fabriek die de naam Quafe Company draagt. Jirai Laitanen and Korako Kosakami waren twee soldaten van het Caldari leger, iedereen had verwacht dat ze een hoge positie zouden bereiken maar dat is er nooit van gekomen. Laitanen en Kosakami stolen een aantal schepen en gingen op weg naar een route tussen de Caldarians en de Gallenteans. Daar starte ze hun eigen illegale bedrijf door te stelen en te ontvoeren, ze gaven zich zelf de naam Fatal and The rabbit. Fatal and The rabbit zijn ook te vinden in EVE-Online als NPC's dus Gallente spelers hou jullie ogen open voor dit duo.What games or sci-fi properties have influenced your work on EVE?

Elite first and foremost, then games like Wing Commander 1 and 2, Privateer 2: Darkening, plus great films like Star Wars, and just about every sci-fi film I've seen, plus the sheer enthusiasm of the spaced out people here at CCP.

Have you worked on any games before EVE?

If so, what are they? Last minute toutch-ups on Warcraft II for the Saturn and PSX (uncredited), Diablo, Populous 3, San Fransico Rush on the Playstation, and FIFA 98: Road to World Cup for the Saturn.

What's your favorite developmental food and beverage of choice?

Food; anything thats good and easy to swollow. Drink; Dr Pepper, Magic, and water.

EVEHQ mijn favoriete site voor EVE-online nieuws heeft een interview gehouden met Agust "Loki" Fridriksson. Hij is een 3d Artist voor EVE-Online en is verandwoordelijk voor de Jovian modellen in EVE. Nog een week wachten en dan is er weer een nieuwe "peek of the week" tot die tijd is het nog even wachten op ander nieuws.