Anderhalve week geleden was de eerste "Peek of the Week" op de officele website van EVE-Online. EVE-Online is één van de mooiste MMORPG space games die ik heb gezien, samen met de achtergrond qua verhaal is het een prachtige game die eind dit jaar in de beta fase gaat.

Ik kom bijna elke dag op de webpage van EVE-Online om de forums te bezoeken en vandaag merkte ik gelijk dat er een nieuwe Peek of the week is. In deze feature worden elke week nieuwe items behandeld maar ook dingen die de bepaalde rassen doen. Vorige week ging het over de Fedo, dit maal is het een sport evenement, genaamd Mind Clash. In Mind Clash heb je twee masters die met elkaar bevechten met monsters en andere dingen met hun geest, dit is niet alleen een sport maar ook een spannend evenement waar gegokt wordt.

Als je het hele a4'tje over het Mind Clash evenement wil lezen kan je naar de officele EVE-Online site.The current worlds champion of Mind Clash is Joelyn Donalokos, a Gallentean of Intaki ancestry. Donalokos is a veteran Clash Master, starting his professional career 7 years ago. He is the worlds champion of the last two contests and has for the last three years topped the income list of Clash Masters. Donalokos' specialty is his Blue Tiger illusion, one of the best recognized symbol in the whole world..

Tja je zal deze verhalen maar moeten verzinnen, dan ben je wel even bezig denk ik. Ik ben erg blij dat CCP(de ontwikkelaar van EVE-Online) heeft gekozen dat er elke week een nieuwe update komt. Hiermee blijft de community achter deze game veel meer geintresseerd en blijft dus veel langer op de website hangen.