De tijd gaat snel, zelfs zo snel dat er weer nieuws voor EVE-Online is. Elke week is er namelijk de "peek of the week". En dit waren de peeks van afgelopen 2 weken.

Outer Ring Excavations is een klein bedrijfje gestart door een persoon genaamd Yani Sar Arteu. Hij starte dit bedrijf om vooral rijk te worden aan de stof Nocxium. Nocxium is een zeer zeldzame grondstof die word gebruikt bij het maken van capsules. Dit spul is niet alleen duurt maar ook moeilijk te vinden. Totdat er een ring met astroids gevonden werd van dit goedje. Na een maand was Yani al een miljadair in het land van Eden. Zijn bedrijf bracht zoveel geld op dat hij en Outer Ring Excavations om de minuut rijker worden.

Een erg leuk doelwit voor piraten die graag rijk willen worden, helaas zal dit niet makkelijk gaan. Het gebied is erg goed beveiligd en iedereen die in de beurt komt word afschoten of achtervolgd.

Vandaag is de website weer vernieuwd en dit keer staat het bedrijf Egonics Inc. centraal. Dit bedrijf bestaat al 50 jaar lang en zijn druk bezig met muziek maken en het uitbrengen daarvan. Daarnaast maken ze ook nog apparaten die je kan vergelijken met een walkman, discman alleen dan "iets" beter.

Egonics Inc. is een zeer groot bedrijf en ook een prachtig doelwit voor spionage en sabotage. Ze bezitten namelijk de grootste database over mensen. Naam, bloedgroep, DNA voorbeelden en ga zo maar door. Hiermee maakt Egonics Inc. altijd precies het product wat de klant wil. Er zijn duizenden muzikanten aan de gang bij dit bedrijf om altijd de beste muziek te maken voor hun groep klanten. De "walkman's" die ze hier maken sturen het geluid niet via het gehoor, maar via de hersens. Hiermee kan het niet schadelijk zijn voor je oren, het kan niet gekopieerd worden want het gaat via de hersens.

Wat mensen toch niet allemaal verzinnen tegenwoordig.

Ik ben benieuwd wanneer CCP nu eindelijk met wat screens komt van de interface. Ik denk zelf dat dit nog even kan duren tot deze zomer. Tot die tijd is het wachten, of andere games spelen natuurlijk.