Eve Online-ontwikkelaar ontslaat 20% van personeel | Gamer.nl

Eve Online-ontwikkelaar ontslaat 20% van personeel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De studio laat weten dat het zich bewust is van de fouten die de studio gemaakt heeft in het verleden en dat dit gevolgen voor de toekomst heeft. "We zijn tot de conclusie gekomen dat we te veel dingen tegelijk probeerden te doen voor een bedrijf van ons formaat. De ontwikkeling van Eve Online-uitbreidingen, Dust 514 en World of Darkne hebben onze bedrijfsmiddelen te veel verdeeld."

Naar aanleiding van deze realisatie heeft CCP besloten het team dat werkt aan ma ively multiplayer online-game World of Darkne aanzienlijk te verkleinen en een deel van de medewerkers op de ontwikkeling van Dust 514 te zetten. Op dit moment richt de ontwikkelaar zich namelijk vooral op de voortdurende ontwikkeling van Eve Online en het voorbereiden van Dust 514 voor release op de PlayStation 3. CCP benadrukt echter dat World of Darkne niet geannuleerd gaat worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou