In oktober komt een zeer opzienbarende Nintendo game in de winkel te liggen. Donkey Konga is een game welke je met een bijgeleverde set trommels dient te spelen. Het spel zit vol met muzikale minigames welke je speelt door met je handen op de "Konga Drums" te slaan of in de lucht te klappen. Een veelbelovende multiplayer game die vooral op feestjes een groot succes kan blijken te zijn.

Net als met de karaokegame SingStar voor de PS2, verschilt de muzikale line-up echter per regio en vandaag is eindelijk de officiële tracklist voor Europa bekend gemaakt. De game bevat in totaal 31 zeer uiteenlopende nummers, waaronder veel herkenbare popmuziek, maar ook enkele typische Nintendo deuntjes.1. Lady Marmalade

2. Canned Heat

3. Don't Stop Me Now

4. Alright

5. The Locomotion

6. Dancing In The Street

7. Para Los Rumberos

8. Sing, Sing, Sing (With A Swing)

9. You Can't Hurry Love

10. All The Small Things

11. Oye Como Va

12. Louie Louie

13. 99 Red Balloons

14. The Impression That I Get

15. Busy Child

16. Tubthumping

17. I Want You Back

18. Cosmic Girl

19. Richard III

20. Wild Thing

21. September

22. Back For Good

23. Hungarian Dance *5 in G Minor

24. Turkish March

25. Super Mario Bros. Theme

26. Donkey Kong Country Theme

27. Legend of Zelda Theme

28. Rainbow Cruise

29. Super Smash Bros. Melee Opening

30. Donkey Konga Theme

31. DK Rap

Donkey Konga verschijnt in oktober in Europa en zal de bijbehorende trommels meegeleverd krijgen. Dit instrument zal later overigens nog door een andere game gebruikt gaan worden, namelijk Donkey Kong: Jungle Beat. Hierbij draait het om een platformgame waarin je Donkey Kong via de trommels bestuurt. Het is dus zeker een interessante aanschaf te noemen, gezien de impressies over Jungle Beat op de E3 erg lovend waren.