Europese lancering Sega Mega Drive Mini uitgesteld

Europese lancering Sega Mega Drive Mini uitgesteld

De Sega Mega Drive Mini lanceert twee weken later dan gepland in Europa en het Midden Oosten. Op Twitter zegt Sega dat dit komt door 'onvermijdelijke logistieke uitdagingen'.

In april maakte Sega bekend dat de Mega Drive Mini met veertig games wereldwijd op 19 september zou verschijnen. Het bedrijf heeft nu echter op Twitter bekendgemaakt dat de lancering van de kleine versie van de klassieke console is uitgesteld in Europa en het Midden Oosten. De Mega Drive Mini wordt nu op 4 oktober uitgebracht in de twee regio's, twee weken later dan gepland.

In het bericht zegt Sega dat de Mega Drive Mini is uitgesteld vanwege 'onvermijdelijke logistieke uitdagingen'. Een woordvoerder vult hierbij aan tegen Eurogamer dat het bedrijf zich inzet voor een succesvolle lancering in alle gebieden. "Deze keuze is gemaakt om te verzekeren dat we aan de vraag kunnen voldoen en alle individuele reserveringen van klanten en retailers in Europa en het Midden Oosten kunnen voltooien", aldus de woordvoerder volgens Eurogamer.

De Mega Drive Mini werd al in april 2018 aangekondigd, maar in september datzelfde jaar werd bekendgemaakt dat de lancering van de console werd uitgesteld naar 2019. Hierbij is opvallend dat Sega destijds als reden gaf dat ze de console dan direct wereldwijd beschikbaar konden stellen, wat nu dus alsnog niet het geval is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

jammer, maar niet dat ik dood ga of zo van 2 weken extra wachten ;)

0

Is eigenlijk al bekend hoeveel er ongeveer beschikbaar zijn bij release?

0

Aanbevolen voor jou