Europese bèta Star Wars: The Old Republic uitgesteld | Gamer.nl

Europese bèta Star Wars: The Old Republic uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Vorige week ontdekten we een aantal systeemfouten die ons weerhielden van het uitdelen van Europese uitnodigingen", verklaart Collins. Europese spelers zouden daarom eigenlijk pas aankomend weekend entree tot de bèta kunnen krijgen, maar omdat er een nieuwe versie van de bèta op komst is, ziet BioWare hier voorlopig van af. 

Internationale bètaspelers zouden daar bovenop de game opnieuw moeten downloaden, wat met een bestandsgrootte van 27 gigabyte voor dataverkeerproblemen kan zorgen, zo legt de ontwikkelaar uit.  "Er moet dan een relatief grote hoeveelheid gedownload worden in een zeer klein tijdsbestek. Die ervaring wensen we onze gebruikers niet toe", aldus Collins. Een andere reden voor het uitstel is dat BioWare door te wachten Franse en Duitse lokalisaties aan de bètaversie toe kan voegen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou