Europa Universalis 4 viert Internationale Vrouwendag met dlc | Gamer.nl

Europa Universalis 4 viert Internationale Vrouwendag met dlc | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

In totaal zijn er 100 nieuwe evenementen aan het spel toegevoegd waarin belangrijke vrouwen uit de geschiedenis een rol spelen. Denk hierbij aan figuren als Catharina de Grote, koningin Louise van Pruisen, Lucrezia Borgia, Roxelana, koningin Nzinga van Ndongo en Matamba, Ching Shih, Malinche, Nancy Nanyehi Ward en vele andere.

Spelers krijgen de keuze om de vaardigheden van de getalenteerde vrouwen op verschillende manieren toe te pa en. Zo voegen sommige vrouwen zich bij spelers als adviseur, terwijl andere beter geschikt zijn als leider.

Europa Universalis 4 is speelbaar op pc, Mac en Linux.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou