Euro Truck Simulator 2-dlc bevat Scandinavische landen | Gamer.nl

Euro Truck Simulator 2-dlc bevat Scandinavische landen | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Een kaart op de blog van de ontwikkelaar laat zien welke steden en routes zijn toegevoegd aan het bestaande wegennet. De snelwegen, wegen en straten in steden worden volgens de studio veel gedetaileerder dan in de oude gebieden van de game.

Tijdens de ontwikkeling is er veel aandacht besteed aan de Scandinavische landschappen. Het is de bedoeling dat de dlc de sfeer van de Scandinafische landen weet te vangen. De extra aandacht die aan de landschappen is besteed moet er voor zorgen dat de ritten die de speler maakt gevarieerder aanvoelen. 

In de dlc kunnen spelers verschillende havengebieden bezoeken. Boottransport is een belangrijk onderdeel in de Scandinavische transportsector. Ook kunnen speciale locaties zoals de Scania en Volvo Trucks fabriek worden bezocht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou