Euro Truck Simulator 2 is 13 miljoen keer verkocht

Euro Truck Simulator 2 is 13 miljoen keer verkocht

Er zijn in totaal 13 miljoen exemplaren verkocht van Euro Truck Simulator 2. Dat onthult ontwikkelaar SCS Software ter ere van de tiende verjaardag van de game.

In een blogpost deelt SCS Software meer over hoe het de verjaardag van de game viert, zoals met een World of Trucks-event. Spelers moeten, met een account dat verbonden is met World of Trucks, een bezorging volbrengen om een speciale truck- en trailerlook te krijgen in hun Steam Inventory voor gebruik in de game.

Naast de aankondiging van het event, zijn er ook cijfers bekendgemaakt over de game de afgelopen tien jaar. Naast dat Euro Truck Simulator 2 meer dan dertien miljoen keer verkocht, heeft de game in totaal meer dan 80 miljoen dlc’s verkocht. SCS Software noemt dit ‘een succesverhaal dat onze wildste dromen overtreft’.

Tot slot geeft de ontwikkelaar binnenkort op haar Twitch-kanaal game-keys en merch weg aan spelers. Ook heeft het samen met Thrustmaster speciale game-sturen ontwikkeld die wegegeven worden via de livestream en sociale media.  

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wordt het dan niet eens tijd voor een versie 3?

0

Aanbevolen voor jou