Nieuws
Etrian Odyssey Origins Collection

Etrian Odyssey Origins Collection onthuld

Collectie verschijnt op 1 juni op Nintendo Switch en pc

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens de Nintendo Direct gisteren werd Etrian Odyssey Origins Collection onthuld voor Nintendo Switch en pc.

Het gaat om een verzameling van de eerste drie Etrian Odyssey-games, die daarbij in een HD-resolutie worden weergegeven. Spelers kunnen met de collectie het begin van de rpg-franchise verkennen en op avontuur gaan in kerkers, eigen parties met personages samenstellen en aan tactische turn-based gevechten deelnemen.

Etrian Odyssey Origins Collection komt op 1 juni uit op Nintendo Switch en pc. Op de Switch kunnen met touch-controls kaarten worden getekend om zo wegwijs te kunnen in de doolhoven, terwijl dat op de pc met de muis kan. De graphics en soundtrack zijn daarbij verbeterd. De games komen ook los te koop.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Zelda: Tears of the Kingdom heeft gebruikelijke prijs in Europa Tron: Identity verschijnt in april
4

Reacties op: Etrian Odyssey Origins Collection onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • gimbal2

  • 9 februari 2023 14:26
  Hm. Heb ik 40 euro per game over (of 80 euro voor de collectie omdat je 33% korting krijgt…) voor games die ik al eens gespeeld heb en eigenlijk een vorm van zelfkastijding zijn?

  Ik denk dat ik toch moet bedanken voorlopig.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Chiaro

  • 10 februari 2023 12:20
  @gimbal2
  Eens. M'n DS en 3DS werken nog goed, dus dit wordt wachten op een diepe sale voor ik het zelfs maar overweeg.
  Sowieso snap ik 40 euro per game hier niet helemaal, wanneer ze net een paar weken geleden een Persona 3 remaster voor 20 euro hebben uitgebracht. Exact dezelfde developer -en- publisher. 20 per game had mij hier ook een veel meer schappelijke prijs geleken.
  Denk niet dat ze veel nieuw bloed binnen zullen trekken tegen deze prijzen en het oude bloed blijft, verwacht ik, wel bij hun (3)DS games (ook jammer dat ze niet de 3DS versies van 1 en 2 hebben gebruikt voor deze ports..) of heeft, zoals je al aangeeft, niet zo'n behoefte aan nog een sessie zelfkastijding :P
  Ik had betere hoop voor Etrian's Switch debuut.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Saria282

  • 10 februari 2023 10:42
  Ik kon niet ver komen in de ds versies wat ik jammer vond. Want als ik mijn karakters hp en mp wilde bij vullen in de inns werd het iedere keer duurder. Terwijl je in het begin niet veel geld verdiend. Ik hoop dat het ietsje is veranderd zodat ik een nieuwe poging kan wagen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Chiaro

  • 10 februari 2023 11:52
  @Saria282
  De kosten van de inn stijgen mee met je character levels, maar je zou het over het algemeen wel moeten kunnen blijven betalen omdat sterkere vijanden ook waardevollere loot laten vallen.
  Wat je ook kunt overwegen is wat gathering skills levelen, evenals een skill om de enemy encounter rate te verlagen. Eventueel op een tweede party, zodat je op je main party alle skillpoints in combat-gerelateerde skills kunt blijven doen.
  Dan kun je gewoon gaan gatheren, verkopen en slapen (dit reset de gathering points weer), in die volgorde, herhalend tot je genoeg geld hebt om alle upgrades die op dat moment beschikbaar zijn te kopen.
  Vooral op Expert difficulty zijn de Etrian games best wel pittig en is een beetje grinden voor exp of geld soms geen slecht plan :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.