ESRB noemt Twisted Metal als PSOne Classic | Gamer.nl

ESRB noemt Twisted Metal als PSOne Classic | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Amerikaanse instelling voor leeftijdskeuringen gaf het spel een tiener-cla ificatie en noemde de PlayStation 3 en PSP op als platforms voor de titel. Dit duidt op een release van het spel als PSOne Cla ic. De PSOne Cla ic-collectie op het PlayStation Network laat spelers kennismaken met kla ieke PlayStation 1-titels, die zij zowel op hun PS3 als PSP kunnen spelen.

Over Twisted Metal

Twisted Metal kwam in 1995 uit en is een autogame waarin spelers een zwaar bewapend voertuig kiezen en hiermee hun tegenstanders moeten uitschakelen. Er zijn negen delen in de serie verschenen, de laatste verscheen in 2008 voor PlayStation 2. In juni werd bekend dat er in 2011 een nieuw deel uitkomt voor PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou