Nieuws

ESRB-keuring voor Them’s Fightin’ Herds duikt op voor PS4, PS5, Xbox One, Series X/S en Switch

Geschreven door Marvin Toepoel op
Een vechtspel waarin schattige dieren op de vuist gaan genaamd Them’s Fightin’ Herds lijkt onderweg naar consoles, na eerder al uit te zijn gekomen voor pc.

Them’s Fightin Herds kwam in 2020 uit voor pc (via Steam), nadat een Early Acces-periode al in 2018 van start ging. Een consoleversie bleef lange tijd uit, maar die duikt nu wel op in de database van de Entertainment Software Rating Board.

Het keuringsorgaan lijkt de komst van PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X-/S- en Nintendo Switch-versies van het vechtspel te bevestigen. De game krijgt een E (voor ‘Everyone’) en is in de VS dus geschikt voor iedereen ouder dan 10. Het spel bevat referenties naar alcohol, fantasie-geweld en gebruik van tabak.

Dit is geen officiële bevestiging, zowel ontwikkelaar Mane6 als uitgever Modus Games heeft de consoleversies nog niet aangekondigd. Daarom is het onzeker of en wanneer deze versies uit zouden moeten komen.

Bron: ESRB

Dit artikel delen:

Lees meer

Sandbox-puzzelspel Time on Frog Island aangekondigd voor deze zomer Co-op-ondersteuning Halo Infinite komt later in het tweede seizoen
0

Reacties op: ESRB-keuring voor Them’s Fightin’ Herds duikt op voor PS4, PS5, Xbox One, Series X/S en Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.