'eShop en browser voor 3DS komen pas in mei' | Gamer.nl

'eShop en browser voor 3DS komen pas in mei' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit maakt de kans dat de eShop, de webbrowser en de Transfer-optie voor de 3DS in Europa al vanaf de lancering beschikbaar zijn, een stuk kleiner. Waarschijnlijk krijgt Europa deze opties pas wanneer deze ook beschikbaar zijn in Japan.

Er gingen al eerder geruchten dat bepaalde online functionaliteiten voor de 3DS niet vanaf het begin beschikbaar zouden zijn. Wired wist te melden dat Nintendo de opties pas later via een update naar de 3DS zou brengen. Een woordvoerder van Nintendo sprak dat echter tegen. "Hoewel de winkel en de internetbrowser niet in de originele firmware van de Nintendo 3DS zitten, wordt het wel op de eerste dag van de lancering beschikbaar gesteld via een update", zei de woordvoerder.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou