Escalation-DLC voor MAG komt volgende week | Gamer.nl

Escalation-DLC voor MAG komt volgende week | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Escalation-modus was al uit te proberen in de meest recente bèta van het spel en staat in totaal 96 spelers toe, die het in groepen van 32 als lid van de Raven-, SVER- of Valor-factie tegen elkaar opnemen. De gameplay is onderverdeeld in twee fases. In de eerste fase moet iedere factie proberen om twee van de drie objectives op de map in bezit te krijgen.

Zodra een factie dit klaarspeelt dan gaat een se ie over in fase twee. Deze factie moet hierin een vierde objective verdedigen tegen aanvallen van de overige twee facties. Lukt dit, dan worden zij tot winnaar gekroond. Verliezen ze terrein dan wordt het spel teruggedraaid naar fase 1 en maakt iedere factie weer kans.

Escalation kent drie verschillende maps, te weten Isla da Magma, Silverback Ridge en Radiant Barrens. Naast een nieuwe modus met extra maps zijn er ook nog een aantal wapens aan het spel toegevoegd. De Escalation-DLC kost 7,99 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou