'Er zit de hoogst mogelijke zorg en aandacht in The Last of Us: Part 1'

'Er zit de hoogst mogelijke zorg en aandacht in The Last of Us: Part 1'

Een ontwikkelaar die aan The Last of Us: Part 1 heeft gewerkt claimt dat de remake niet zomaar een manier is om snel geld binnen te harken.

Dat meldt Robert Mirroson, een animator die onder andere aan de aankomende remake heeft gewerkt, op zijn eigen Twitter-account. Hij reageert daarmee op kritische geluiden van gamer die menen dat de in 2013 verschenen Naughty Dog-game helemaal nog geen remake nodig heeft.

"Het is het meest minutieus gemaakte project waar ik in mijn complete carrière deel van uit heb gemaakt. Er zit het hoogste niveau van zorg en aandacht voor details in."

In een vervolgtweet meldt hij: "Ik heb geen invloed op de prijs van de game en de waarde ervan is subjectief. Je kan zelf bepalen of je het wil hebben of niet. Ik zeg alleen maar dat ik vol ontzag ben over het werk dat een ongelooflijke groep mensen aan dit project heeft verricht. Er zit een enorme hoeveelheid passie in."

In juni werd The Last of Us: Part 1 officieel aangekondigd. De game is helemaal opnieuw opgebouwd voor PlayStation 5, draait in 60 fps en heeft verbeterde AI. The Last of Us: Part 1 komt op 2 september uit voor PlayStation 5. Op een later moment moet de game ook naar pc komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb op de planning staan om deze en deel 2 achter elkaar op PS5 te spelen. Heel veel zin in!

0
test

@Bteqq Worden leuke lange dagen voor jou :-) Het spel is top! Have fun. Ik overweeg het zelfde te doen haha

0
test

@Goodmushin Thanks en daarna ook nog maar eens Uncharted 4 en The Lost Legacy (beide al tweemaal gespeeld haha). Beide TLOU eenmaal gespeeld op PS4, maar ben benieuwd naar deze versie en de upgrade van deel 2.

0
test

Ik ben wel heel erg benieuwd naar de eerste echte gameplay. Maar gezien de release begin september, zal dat niet super lang meer duren.

0

@Jorn6810 klopt. Maar denk omdat het een Renake is en veel overgenomen is van TLOU2 dat het een grote verbetering zal zijn. Het verhaal blijft natuurlijk gewoon top.

0
test

@BadPlayerOnr dat denk ik ook, maar wil het graag in actie zien haha. Dit is een van mijn favoriete games allertijden, dus elke kans om hem opnieuw te spelen, grijp ik met beide handen aan!

0

Aanbevolen voor jou