Dit jaar minstens 120 games naar Google Stadia

Dit jaar minstens 120 games naar Google Stadia

Google heeft bekendgemaakt dat er dit jaar meer dan 120 games aan Stadia toegevoegd worden. Tien van deze games zijn tijdelijk exclusief verkrijgbaar via de gamestreamingdienst.

Dit heeft Google laten weten in een blogpost. Google verklaart dat er nog steeds hard aan de weg wordt getimmerd en dat de game-ervaring alleen maar beter gaat worden. Het Stadia-team zegt dat de gamestreamingdienst nog altijd blijft evalueren en uitbreiden.

"We hebben nog veel meer op de planning staan en blijven hard werken om onze visie een werkelijkheid te maken. We zijn van plan om meer dan 120 games aan Stadia toe te voegen in 2020 en de bedoeling is dat er in de eerste helft van dit jaar minstens tien games bij de lancering exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Binnenkort laten we hier meer over weten", aldus het team achter de dienst.

Verder vertelt het team dat Typhoon Studios aan de Stadia-familie is toegevoegd, alle Chromecast Ultra's zijn bijgewerkt en dat Stadia Founders een gratis tweede buddy pass ontvangen.

Ten slotte worden er tijdens het eerste kwartaal een aantal nieuwe opties aan de dienst toegevoegd die het speelgenot van de gebruikers ten goede moeten komen. Voorbeelden hiervan zijn 4K ondersteuning en betere assistentie tijdens het gamen in je browser, streamen via Android-apparaten en het draadloos kunnen verbinden van de Stadia-controller.

Hier vind je alle info over Google Stadia op een rijtje.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk ook dat voor de Stadia kwantiteit beter is dan kwaliteit.

0
test

Het is in ieder geval sinds de launch in november(?) erg stil wat betreft Stadia.

0

Aanbevolen voor jou