Er verschijnt dit jaar een nieuwe Call of Duty-game

Er verschijnt dit jaar een nieuwe Call of Duty-game

In het vierde kwartaal van dit jaar verschijnt er een nieuwe Call of Duty-game, zo laat Activision Blizzard weten tijdens de href="https://investor.activision.com/events/event-details/activision-blizzard-fourth-quarter-calendar-2019-results-conference-call" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">presentatie van zijn kwartaalcijfers</a>.

Het bedrijf laat daarbij niet weten welke ontwikkelaar aan het spel werkt. Het vorig jaar verschenen Call of Duty: Modern Warfare werd ontwikkeld door Infinity Ward. Volgens geruchten eerder dit jaar werkten Sledgehammer Games en Raven Software eerst aan het dit jaar te verschijnen Call of Duty-spel, maar heeft Treyarch de ontwikkeling overgenomen.

Meer details over de later dit jaar te verschijnen Call of Duty-game zijn er nog niet. Het lijkt waarschijnlijk dat het spel zowel op deze generatie als volgende generatie consoles uitkomt.

Activion liet tevens weten aan enkele remasters van oude franchises te werken, maar meer details over deze spellen zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Hopelijk pakken ze dezelfde engine als Modern Warfare. Deze speelt heerlijk weg.

0
test

@Paxopoxo Inderdaad! Hoop niet dat ze weer een enorme stap terug doen naar hoe cod voorheen speelde! Hou wel van de realisme die er nu in zit.

0

Dit had totaal niemand verwacht denk ik

0

Aanbevolen voor jou