Nieuws

Er komen in de toekomst mogelijk meer saveopties naar Returnal

Eerder toegevoegde saveoptie is volgens makers goed ontvangen

Geschreven door Michel Musters op
In de toekomst worden er mogelijk meer saveopties aan Returnal toegevoegd.

Dat meldt ontwikkelaar Housemarque. Op lancering eerder dit jaar konden spelers niet saven tijdens runs, wat niet alle spelers goed beviel. Inmiddels is het al mogelijk om de game eenmalig tijdens een run op te slaan, zodat spelers na het uitzetten van hun console weer verder kunnen spelen waar ze waren gebleven.

Regisseur Harry Krueger en marketing director Mikael Haveri laten in het nieuwe nummer van gamemagazine Edge (via The Loadout) weten dat ze mogelijk van plan zijn om in de toekomst meer saveopties aan het spel toe te voegen, zeker na hoe positief de eerder toegevoegde saveoptie is ontvangen. 

De ontwikkelaar legt niet uit wat men precies kan verwachten, maar enkele opties zouden bijvoorbeeld meerdere saveslots en checkpoints aan het begin van elk gebied kunnen zijn. Vooralsnog heeft de ontwikkelaar dat echter niet bevestigd.

Returnal verscheen dit voorjaar op PlayStation 5. De game ontving een 8 op Gamer.nl: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

Returnal

Dit artikel delen:

Lees meer

Saber Interactive toont deze week vijf aankomende games 'Nieuwe Splinter Cell-game speelt zich af in open spelwereld'
0

Reacties op: Er komen in de toekomst mogelijk meer saveopties naar Returnal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.