Er komen in de toekomst mogelijk meer saveopties naar Returnal

Er komen in de toekomst mogelijk meer saveopties naar Returnal

In de toekomst worden er mogelijk meer saveopties aan Returnal toegevoegd.

Dat meldt ontwikkelaar Housemarque. Op lancering eerder dit jaar konden spelers niet saven tijdens runs, wat niet alle spelers goed beviel. Inmiddels is het al mogelijk om de game eenmalig tijdens een run op te slaan, zodat spelers na het uitzetten van hun console weer verder kunnen spelen waar ze waren gebleven.

Regisseur Harry Krueger en marketing director Mikael Haveri laten in het nieuwe nummer van gamemagazine Edge (via The Loadout) weten dat ze mogelijk van plan zijn om in de toekomst meer saveopties aan het spel toe te voegen, zeker na hoe positief de eerder toegevoegde saveoptie is ontvangen. 

De ontwikkelaar legt niet uit wat men precies kan verwachten, maar enkele opties zouden bijvoorbeeld meerdere saveslots en checkpoints aan het begin van elk gebied kunnen zijn. Vooralsnog heeft de ontwikkelaar dat echter niet bevestigd.

Returnal verscheen dit voorjaar op PlayStation 5. De game ontving een 8 op Gamer.nl: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

Returnal

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou