Er komen dit jaar meer dan honderd games naar Google Stadia

Er komen dit jaar meer dan honderd games naar Google Stadia

Er komen dit jaar meer dan honderd games naar Google Stadia, zo meldt Google zelf.

Dat wordt gemeld in een nieuwe blogpost. Eerst worden een aantal games genoemd die binnenkort naar de dienst komen, waaronder Fifa 21, Judgment en meerdere Shantae-games.

Daarna wordt gemeld: "Deze games zijn maar een voorproefje van de meer dan honderd games die in 2021 naar Stadia komen om te delen, ervaren en spelen met vrienden."

Begin deze maand kondigde Google aan zijn interne Stadia-ontwikkelstudio te sluiten. Dat betekent dat voor zover bekend het platform alleen leunt op spellen van andere bedrijven. Google gaf toen ook al aan dat het van plan is Stadia te blijven ondersteunen.

Stadia

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wie denkt dat stadia er over 2 a 3 jaar nog is. meer dan 100 games dat hebben ps, xbox en nintendo ook dit jaar. En xcloud wat ook heel goed werkt met games in de dienst en dan sony die bezig met microsoft voor hun cloud gaming vraag ik me echt af of stadia wel een kans maakt. En ook nintendo heb ik goede ervaring met cloud gaming control met ray tracing op switch was een leuk voor proefje.

0
test

@hulstpower Ik geloof meteen dat ze er over 2 a 3 jaar nog steeds zijn, en wel 1 van de grotere wat betreft gamestreaming. Verschil met de consoles is wel dat de consoles al een veel groter publiek hebben en dat veel developers al lang bezig zijn met de ontwikkeling voor die platformen. Dus als je als kleine developer moet kiezen tussen Stadia met nog relatief weinig gebruikers of een console met heel veel gebruikers, dan is de keuze snel gemaakt. En ja er mogen dan ook wel meer dan 100 games op die consoles komen, maar veel daarvan is ook gewoon 'indie' troep. En dat cloud gaming met control en raytracing op de switch is niet dat het spel compleet op de cloud werd gerendered, alleen de raytracing dingetjes werden via de cloud berekend, dat is iets compleet anders, dat is cloudcomputing als ondersteuning.

0
test

@SuperDre hoe control precies werkte weet ik niet ik dacht dat ze zeiden dat ie op cloud draaide net als resident evil dacht ik paar jaar daar voor. Maar bedoelde alleen als Nintendo Sony en micro volledig cloud gaan zoals stadia wat heeft stadia te bedienen dan voor ons consument met geen eigen games. Ik zie stadia een langzame dood gaan. Vooral Amerika slaat het niet aan omdat ze daar nog steeds aan data bundels zitten voor thuis internet. Jij denkt het word 1 van de grooste dat kan en mag. Ik en vele andere denken dat het langzame dood te wachten staat.

0
test

Meer dan 100? Wow. S e k s

0

Aanbevolen voor jou