Er is een rpg gebaseerd op WWE in ontwikkeling

Er is een rpg gebaseerd op WWE in ontwikkeling

Er wordt gewerkt aan een rpg gebaseerd op WWE.

Dat heeft de chief brand office van WWE, Stephanie McMahon, in een gesprek met investeerders laten weten, zo blijkt uit een artikel van Wrestling Inc. "We hebben recentelijk een deal gesloten voor een rpg die binnenkort wordt onthuld."

McMahon haalde tijdens het gesprek ook het succes van mobiele WWE-games aan, zoals WWE Supercard en WWE Champions. Het is niet bekend of de aankomende rpg ook een mobiele game wordt, of ook naar consoles en pc komt, zoals de WWE 2K-reeks.

McMahon meldde in ieder geval dat 80 procent van het WWE-publiek zichzelf gamer noemt en dat het dus een essentieel onderdeel is van de strategie van de worstelorganisatie. Het is volgens haar dan ook van belang om een "next-gen publiek" te bereiken. Mogelijk gaat de rpg daar bij helpen.

Meer details zijn er nog niet over de game, maar moeten binnenkort dus onthuld worden. Worstelaar Austin Creed, ook wel bekend als Xavier Woods, plaatste op Twitter echter een gifje als reactie op het nieuws, wat lijkt te insinueren dat hij op de hoogte is van het project.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat dat niet eens zo verkeerd is.

0
test

Opsich zou WWE / worstelen goed in andere genre's kunnen passen. Bijvoorbeeld een Beat 'm up zoals Streets of Rage had met worstel personages best goed kunnen werken. Ben wel wat skeptisch voor een RPG maar we zullen zien.

0

@warcryptic was Haggar van final fight geen worstelaar ??

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou