Nieuws

Epic werkt aan nieuwe pc-game genaamd Paragon

Genre is nog een mysterie

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Epic Games werkt aan een nieuwe game genaamd Paragon. Er is nog weinig over de titel bekend, maar de ontwikkelaar is van plan verschillende helden uit de game bekend te maken.

Zo is een held enaamd Twinblast al te zien in een teaser. Andere namen van helden die al bekend zijn, zijn onder andere Steel, Sparrow, Dekker en Grux. 

Hoewel het genre van de game nog niet bekend is, lijkt het onthullen van verschillende 'helden' er op te wijzen dat het wellicht om een Moba gaat, of een combinatie tussen Moba en shooter. 

In december moet de pc-game, die ergens in 2016 moet verschijnen, volledig uit de doeken gedaan worden. Mensen kunnen zich wel al aanmelden voor een bèta.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste gamerol voor Angela Bassett in Rainbow Six Siege Blizzard gaat geen abonneecijfers World of Warcraft meer geven
3

Reacties op: Epic werkt aan nieuwe pc-game genaamd Paragon

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Razgriz

  • 4 november 2015 10:51
  Vreemde manier om je game uit de doeken te doen. Dus we krijgen een aantal van dit soort filmpjes van de 'helden'? Misschien hadden ze eerst kunnen vertellen wat voor soort game het wordt met een impressie van de omgevingen etc. dan had ik interesse gehad, nu doet het me weinig.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  geert1

  • 4 november 2015 11:32
  Dit is wellicht de meest luie teaser die ik ooit heb gezien. Ze hebben gewoon een karakter gepakt, de camera er omheen gedraaid en het op Youtube geknald. Zelfs muziek of geluid toevoegen was te veel moeite, laat staan enige context of informatie. Nu zal dat allemaal nog wel volgen, maar om alleen dit karakter te tonen bij de aankondiging vind ik bizar.

  Daarnaast is dit een erg generiek karakter; een standaard 90's actieheld met mechanische armen (die we al in allerlei franchises tegenkomen). Niet memorabel en dus is dit geen geweldige eerste indruk wat mij betreft.

  En nog een FPS met MOBA-mechanics? Snappen ontwikkelaars niet wat oververzadiging is? Ze gaan zo onnodig de directe concurrentie met elkaar aan, net zoals ze eerder probeerden om allemaal de "nieuwe Call of Duty" te maken, en de "nieuwe GTA", enz.

  Maar goed, Epic is wel goed bezig met de nieuwe Unreal Tournament, en we zien wel wat er van deze nieuwe game terechtkomt als er meer informatie beschikbaar is. Voor nu ruikt het vooral naar meedoen met de kudde, maar we zullen zien.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  darkmanwls

  • 4 november 2015 20:07
  Oh please laat het geen MOBA zijn. Kom op mensen, dit genre is uitgemelkt en overvol.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.