Epic voegt 'Mounted Turrets' toe in Fortnite | Gamer.nl

Epic voegt 'Mounted Turrets' toe in Fortnite | Gamer.nl

Epic voegt binnenkort de Mounted Turret toe aan Fortnite. Het is een nieuw wapen dat fungeert als machinegeweer dat net als de Port-A-Fort kan worden meegedragen door spelers.

De Mounted Turret is een machinegeweer dat door spelers zelf bestuurd moet worden wanneer het op de grond geplaatst is. Het item kan niet verplaatst worden en kan oververhit raken indien de speler te lang achter elkaar schiet.

Fortnite

Met de toevoeging van het nieuwe wapen zijn er verschillende reacties uit de community verschenen. Zo kunnen spelers door ervaren sluipschutters als makkelijke doelwitten worden gezien, aangezien de speler stilzit bij het besturen van de turret. Ook wordt er gespeculeerd dat het nieuwe wapen te krachtig kan zijn en de balans in de game kan verstoren. Echter brengen de eventuele oververhitting en het stilzitten van de speler het spel weer in balans. De turret verschijnt vermoedelijk later deze week door middel van een update.

Eerder werd bekend dat Fortnite muis- en toetsenbordondersteuning kreeg voor de Xbox One. Daarnaast werd bekend dat Fortnite 8,3 miljoen gelijktijdige spelers heeft.

Bron: Eurogamer

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou