Epic twijfelt over toekomst van Paragon | Gamer.nl

Epic twijfelt over toekomst van Paragon | Gamer.nl

Epic Games is niet zeker van wat de toekomst van de free-to-play moba Paragon inhoudt.

In een eerlijke Reddit-post van community coördinator Edgar Diaz wordt uitgesproken dat Epic zijn twijfels heeft over of Paragon nog een toekomst heeft. "We weten dat velen van jullie vragen hebben over de toekomst van Paragon. We geven erg om deze community en we weten dat dit belangrijk voor jullie is, dus hier is een samenvatting van waar we op dit moment zijn."


Diaz legt vervolgens uit dat elke update sinds de Early Acce -lancering afgelopen maand er voor moest zorgen dat de game zou groeien. Hoewel veel veranderingen goed zijn ontvangen, is er nog geen succes bij het grote publiek gevonden. "Van nieuwe spelers die Paragon uitproberen blijft maar een klein aantal regelmatig spelen na een maand. Paragon is geëvolueerd, maar er is nog geen magische combinatie van ingrediënten dat het winstgevend maakt."

Zeker in vergelijking met het grote succes dat Fortnite heeft, wordt er bij Epic bekeken of er voor Paragon een toekomst is. Een aantal Paragon-ontwikkelaars werken al aan Fortnite "om die game te ondersteunen, aangezien die veel groter is geworden dan andere games van Epic."

Het lijkt er dus op dat er harde besli ingen genomen moeten worden over Paragon. "De komende weken moeten we kijken hoe we de game kunnen evolueren om groei en succes te vinden. We horen ook graag wat jullie vinden. We hebben veel pa ie voor Paragon."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou