Epic stuurt 'Free Fortnite'-spullen naar influencers

Epic stuurt 'Free Fortnite'-spullen naar influencers

Epic heeft een pakket spullen rond hun 'Free Fortnite'-campagne naar influencers gestuurd. Dat onthult Greg Miller van KindaFunny op Twitter.

'Free Fortnite' draait rond de ruzie tussen Epic en Apple en Google, die de game uit hun digitale winkels hebben verwijderd. Epic was het niet eens met het percentage van de omzet van in-app aankopen dat het bedrijf moest afdragen aan de techreuzen.

De studio introduceerde daarom een nieuw betaalmiddel in Fortnite op mobiele apparaten waarmee Apple en Google werden omzeild. Apple verwijderde daarop de game uit de App Store, even later volgde ook Google en zijn Play Store. De game is op iOS niet meer te downloaden, terwijl op Android-apparaten nog andere digitale winkels bestaan die het spel wel aanbieden.

Miller deelt zonder commentaar foto's van het pakket. Het bevat onder andere een jas en een Samsung-tablet. Op een bijbehorend briefje staat: "Hoewel Fortnite niet beschikbaar is in de App Store of op Google Play, kun je nog steeds de nieuwste Fortnite-updates direct in de Epic Games-app krijgen op de Galaxy Store. Verspreid het woord." De Galaxy Store is van Samsung.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

@niqomipa Mag zo zijn, maar Apple is ondertussen de mogul uit hun 1984 commercial geworden... en verdient daarom totaal geen sympathie.

0
test

'Influencers', is dat de voetbalmoeder op Farcebook shilling voor een paar rupies?

0

Aanbevolen voor jou