Nieuws
fortnite

Epic organiseert eerste officiële Fortnite-vistoernooi

Win een echte Lama-trofee

Geschreven door Cody Dakota op
Epic Games heeft aangekondigd dat het eerste officiële Fortnite-hengeltoernooi onderweg is.

Het Fortnite Fishing Frenzy-toernooi gaat vandaag van start en biedt spelers de mogelijkheid om hun wapen neer te leggen. Epic heeft een speciaal gebied gemaakt waar spelers vreedzaam hun visjes kunnen vangen, zonder wapengeweld. Alle vissen die worden gevangen met de Harpoon Gun tellen overigens niet mee, de hengel moet dus echt worden uitgeworpen.

Per regio vechten vissers om die ene titel, Top Angler. De regels zijn simpel; wie de meeste vissen vangt in een reguliere wedstrijd, wint. Niet alleen de titel van Top Angler kan worden verkregen, er zijn namelijk nog een aantal prijzen te winnen. Er bestaan immers categorieën voor verschillende vissen. Wie de meeste Small Fry, Floppers of Slupfish vangt wint ook iets. Elke categorie kent uiteindelijk een winnaar en deze ontvangt een echte gesigneerde Lama-trofee.

Niet alleen deelnemers van het toernooi kunnen wat verdienen. Spelers die een vis vangen tijdens een battle royale-potje ontvangen een Play To Win-spray en iedereen die erin slaag om de Mythic Goldfish te vangen, ontvangt de Bottom Dweller Pickaxe. Genoeg redenen om je hengel één dezer dagen uit te werpen dus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe concept art van The Last of Us 2 onthuld Terminator Resistance is de comeback van de B-game
0

Reacties op: Epic organiseert eerste officiële Fortnite-vistoernooi

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.