Epic onthult nieuwe game op 8 april | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit liet Jimmy Fallon, de presentator van Late Night, via Twitter weten. "Spelontwerper Cliff Bleszinski debuteert zijn nieuwe game aanstaande donderdag. Zet je tv aan, en je Xbox!", schrijft Fallon. Hieruit valt af te leiden dat het in ieder geval om een Xbox 360-game gaat, wat Gears of War 3 een waarschijnlijke kandidaat maakt om aangekondigd te worden. De laatste tijd deden al geruchten de ronde dat Gears of War 3 binnenkort zou worden aangekondigd.

People can Fly

Naast Gears of War 3 werkt Epic Games ook nog samen met de Poolse ontwikkelaar People Can Fly aan een game voor Electronic Arts. People Can Fly werd bekend met de game Painkiller en bracht Gears of War naar de PC. Mocht het niet Gears of War 3 zijn dat door Bleszinski wordt aangekondigd, dan zou het wel eens dit project kunnen zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou