Epic: 'Nieuw IP wordt radicaal anders' | Gamer.nl

Epic: 'Nieuw IP wordt radicaal anders' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Capps legt uit dat het voor de medewerkers van Epic een welkome afwi eling is op het werken aan Gears of War. "[Vergis je niet,] we zijn gek op Gears of War. Het was een geweldige trilogie. We hebben er veel complimenten over gekregen en een hoop toffe fans. We ondersteunen Gears of War 3 ook nog steeds aanzienlijk. Maar ik heb hier mensen zitten die al sinds 2001 aan de serie bezig zijn en sommige van hen hebben echt een pauze nodig en zijn toe aan iets nieuws." 

De nieuwe game van Epic wordt tijdens de aankomende Spike TV Video Game Awards (VGA's) onthuld, zo liet Epics Cliff Bleszinski onlangs weten. Capps geeft aan in lange tijd niet meer zo nerveus te zijn geweest voor een aankondiging, omdat het een geheel nieuw IP betreft. Hij wil dat mensen het zien als iets anders, maar niet dat ze als gevolg daarvan vinden dat het geen Epic-game meer is en daarmee hun intere e in het spel verliezen. De uitreiking van de VGA's vindt op 10 december plaats.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou