Nieuws
Fortnite

Epic introduceert Fortnite-evenement voor Halloween

Fortnitemares vanaf vandaag te spelen

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Epic Games heeft voor Halloween een nieuw evenement geïntroduceerd voor Fortnite. Het evenement Fortnitemares is via een officiële blog bekendgemaakt.

Het nieuwe evenement wordt in een trailer uitgelicht. In de trailer is te zien dat de paarse kubus (ook wel Kevin genoemd) zogenoemde kubus-monsters loslaat om spelers uit te schakelen in de battle royale-modus. Daarnaast is te zien dat er nieuwe cosmetische voorwerpen zijn toegevoegd aan de game. Zo kunnen spelers nu beschikken over de Deadfire-outfit. Dit is een reactieve outfit die verandert van stijl afhankelijk van hoeveel spelers en AI de speler uitschakelt en hoelang de speler weet te overleven. Naast de outfit is er ook een bijpassende Shackled Stone Back Bling en Dark Shard-bijl te verkrijgen. Beide cosmetische items zijn, naast de outfit, reactief.

Fortnite

Tevens worden er nieuwe wapens toegevoegd met het evenement. Spelers kunnen nu beschikken over de Six Shooter-revolver en de Fiend Hunter-kruisboog.

Fortnite

Naast de nieuwe cosmetische items kunnen spelers ook gratis challenges uitvoeren. Deze challenges veranderen elke paar dagen. Na het voltooien van alle challenges wordt een speciaal cosmetisch item vrijgespeeld; de Dark Engine-glider.

Met de update wordt niet alleen het evenement toegevoegd, maar worden ook enkele wijzigingen toegepast. Zo kunnen spelers nu vanaf drie verdiepingen hoog springen en opnieuw hun glider gebruiken om te vliegen naar een andere locatie. In de Playground-modus is er tevens een nieuwe minigame geïmplementeerd met het gebruik van toegevoegde piratenschepen.

Fortnite

Bij de Save the World-modus van Fortnite keert de Hexsylvania-omgeving terug. Ook krijgen spelers de beschikking over de Rat Rod-wapenset, terugkerende Fortnitemare Heroes en meer. Eerder maakte Epic bekend dat de Save the World-modus niet meer gratis is voor spelers. Bekijk hieronder de trailer van het Fortnitemares-evenement.

Het Fortnitemares-evenement is vanaf vandaag te spelen in Fortnite.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bayek nu vrij te spelen in Assassin's Creed Odyssey Nieuw rapport legt 'crunch-cultuur' Rockstar en Red Dead Redemption 2 bloot
0

Reacties op: Epic introduceert Fortnite-evenement voor Halloween

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.