Epic haalt Guided Missile uit Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Epic haalt Guided Missile uit Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Epic Games heeft aangekondigd dat het de Guided Missile uit de Battle Royale-modus van Fortnite verwijdert.

Via Reddit laat de ontwikkelaar weten dat het veel klachten binnen heeft gehad over de raketwerper. Spelers twijfelen over de kracht van het wapen en of het wel eerlijk is dat spelers een lange tijd rond kunnen vliegen en tegenstanders kunnen opsporen. Met de Guided Mi ile konden spelers zich snel en gemakkelijk over de map rond bewegen door op een afgevuurde raket te springen.

Vanwege deze problemen heeft Epic besloten om de Guided Mi ile in de zogenoemde 'vault' te plaatsen. Eerder gebeurde dit bijvoorbeeld al met Smoke Grenades en de normale variant van de Submachine Gun. In het statement laat de ontwikkelaar weten dat het nu gaat kijken naar de toekomst van het wapen. Het is dus zomaar mogelijk dat de Guided Mi ile op een later datum in een aangepaste vorm terugkeert in Fortnite: Battle Royale.

Verder laat Epic in het statement weten dat het het switchen van wapens nog strenger gaat aanpakken. Afgelopen week pakte de ontwikkelaar dit al aan door een korte vertraging toe te voegen wanneer er van wapen wordt gewi eld.

Voorheen konden spelers door snel te wi elen van wapen meer damage doen aan tegenstanders, zoals met de 'Double Pump'-tactiek. In een toekomstige update worden de animaties verbeterd, zodat er geen bugs ontstaan.

De Double Pump in Fortnite: Battle Royale

Naast de bovenstaande problemen kampen Fortnite: Battle Royale-speler met nog een groot probleem. Zo is het in de spelmodus niet mogelijk om iets te bouwen als er een hek in de weg staat.

In de 3.0.0-update die in februari van dit jaar kreeg Fortnite: Battle Royale de optie om door objecten als bomen of muren te bouwen. Dit betekenende dat spelers bijna altijd en overal konden bouwen, maar dat blijkt dus niet het geval. Wanneer spelers bijvoorbeeld een trap of muur willen bouwen op de plek van een hek, blokkeert dit de mogelijkheid tot bouwen. Op Reddit deelde een speler een video waarin duidelijk te zien is wat er precies gebeurt. Epic heeft beloofd het probleem aan te pakken in 3.6.0-update.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou