Epic geeft toe dat Impostors in Fortnite geïnspireerd is door Among Us

Epic geeft toe dat Impostors in Fortnite geïnspireerd is door Among Us

Epic Games heeft publiekelijk toegegeven dat de Impostors-modus in Fortnite geïnspireerd is door de game Among Us.

Dat meldt het bedrijf in een blogpost over update 18.2 van Fortnite. "V18.2 voegt verbeteringen toe aan Impostors, de modus die geïnspireerd is door Among Us van Innersloth!"

De Impostors-modus lanceerde in augustus in Fortnite. In de modus zitten er tien spelers tegelijk in een duikboot. Er zijn acht agenten en twee bedriegers, waarbij de agenten moeten achterhalen wie de bedriegers zijn en de bedriegers de duikboot proberen te saboteren en andere spelers te doden. De modus lijkt daardoor op de populaire game Among Us.

Na lancering uitten diverse ontwikkelaars van Among Us kritiek op het feit dat Epic Games het idee achter de game had gebruikt om de nieuwe modus te bedenken. "Gameplaymechanieken, oké, die zijn niet exclusief voor één game. Maar had dan in ieder geval andere thema's of terminologie toegevoegd om het interessant te maken", aldus community director Victoria Tran.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uuuh Pavlov??? Welke was er eerder? Ik denk Pavlov! Maar Valve had ook een game die was nog eerder. Iets met een cruise schip. Oh wacht er was zelfs een bordspel cluedo ofsow. En dan denken hun dat ze origineel zijn, bijna alles is al een keer gedaan.

0
test

1. Fortnite Battle Royale is ook geinspireerd door PUBG. 2. Among Us is geinspireerd door Maffia en Weerwolven van Wakkerdam. Beide games zijn op zichzelf verre van origineel te noemen.

0

Aanbevolen voor jou