Epic: 'Gears of War misschien binnen twee jaar op iPhone' | Gamer.nl

Epic: 'Gears of War misschien binnen twee jaar op iPhone' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het wordt een intere ante toekomst," meldt Donald Mustard van Epic en Chair Entertainment wanneer hij praat over hun game Infinity Blade voor de iPhone, "vooral wanneer we in twee jaar echt Gears of War op een iPhone kunnen draaien." Germey Mustard, ook van Chair Entertainment, voegt toe: "Het kan mi chien in twee jaar, maar binnen vijf jaar kan het zeker. [De iPhone] wordt krachtig genoeg daarvoor."

Volgens Donald Mustard wordt de toekomst van games verdeeld over grote en kleine schermen: "Zal het mogelijk zijn om Red Dead Redemption op iPhone te spelen, het spel op pauze te zetten en het aan te sluiten op televisie om daarop verder te gaan? Dat is zo'n cool toekomstbeeld. Het is een intere ante tijd om een consument en een ontwikkelaar te zijn."

Infinity Blade

Gisteren werd bekend dat Epic's eerste iPhone-game Infinity Blade gaat heten en draait om zwaardvechten en epische confrontaties met eindbazen. Het spel werkt op iPhone 3GS, iPhone 4, de derde generatie iPod Touch en iPad en maakt gebruik van Apple's Game Center voor Achievements en leaderboards. Infinity Blade staat gepland voor eind dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou