Epic: 'Gears of War 3-bèta waarschijnlijk in april van start' | Gamer.nl

Epic: 'Gears of War 3-bèta waarschijnlijk in april van start' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We houden voorlopig vast aan een datum ergens in de lente van volgend jaar. Ik gok dat [de multiplayerbèta] rond april van start zal gaan. Het zal ver genoeg van de release van Gears of War 3 verwijderd zijn om nog echt bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van het spel. Wel moet er voldoende tijd zijn verstreken zodat spelers de kans krijgen om Bulletstorm te spelen, en niet gelijk met de bèta aan de slag gaan", aldus Capps.

Uitstel

Eerder dit jaar werd bekend dat de oorspronkelijke releasedatum voor Gears of War 3, ergens in april volgend jaar, was komen te vervallen. Microsoft koos ervoor om de afsluiter van de trilogie te bewaren tot het einde van het jaar. In plaats van het volledige spel kunnen spelers rond april aan de slag met de bèta, die ontwikkelaar Epic feedback moet geven over hoe stabiel de multiplayer in de praktijk blijkt. "De kans om er zeker van te zijn dat er geen problemen met stabiliteit zijn bij de release van Gears of War III, maakt het opzetten van een bèta de moeite waard."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou