Nieuws
Fortnite Switch

Epic Games wil Fortnite op Nintendo Switch uitbrengen

'Hopefully we do that at some point!'

Geschreven door Bob van der Laan op
Epic Games is geïnteresseerd om Fortnite naar Nintendo Switch te brengen. Dit laat Donald Mustard, de worldwide creative director van het bedrijf, weten via Twitter.

Een Fortnite-speler liet via Twitter weten dat hij het spel graag speelt en vroeg hij zich af of de game ook naar Nintendo Switch zou komen. Als antwoord op zijn vraag liet Mustard weten dat er hopelijk op een gegeven moment een Switch-versie van Fortnite uit gaat komen.

Fortnite is de laatste tijd vooral bekend door de Battle Royale-modus die in september 2017 werd geïntroduceerd. Al binnen een maand had het spel meer dan 10 miljoen spelers en dit is sindsdien alleen nog maar gegroeid. Naast Battle Royale heeft Fortnite ook een betaalde modus, Save the World, waarbij er tegen zombies gevochten moet worden.

De afgelopen maand kreeg Fortnite: Battle Royale een aantal updates te verduren, waaronder een complete map-update en de tijdelijke modi Sneaky Silencer en Sniper Shootout.

Epic Games heeft naast de tweet nog geen concrete plannen bekendgemaakt voor een Switch-versie van Fortnite. Op dit moment is Fortnite: Battle Royale als Early Access te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Oudste videogamerecord ooit ongeldig verklaard Update: Star Wars Battlefront 2 verkoopt minder exemplaren dan vermeld
1

Reacties op: Epic Games wil Fortnite op Nintendo Switch uitbrengen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Jurry1984

    • 31 januari 2018 13:20
    Dit zou leuk zijn!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.