Epic wil de besturing van beide Fortnite-modi hetzelfde maken | Gamer.nl

Epic wil de besturing van beide Fortnite-modi hetzelfde maken | Gamer.nl

Fortnite-ontwikkelaar Epic Games wil de besturingen van de twee modi meer op elkaar laten lijken.

Fortnite-ontwikkelaar Epic Games laat aan USgamer weten dat ze van plan zijn de besturing in Fortnite aan te pakken. Op het moment is Combat Pro, het standaard besturing chema voor Battle Royale, niet beschikbaar in Save the World. De twee modi werken verschillend omdat er in Save the World verschillende personages zijn die elk hun eigen vaardigheden hebben. Creative director Darren Sugg vertelt daarom ook dat het "ingewikkelder is dan simpelweg Combat Pro introduceren in Save the World". Desalniettemin heeft het ontwikkelingsteam wat ideeën waar ze nu aan werken.

Op de Fortnite-subreddit wordt al een tijdje gevraagd naar het Combat Pro-besturing chema in Save the World. Sommige spelers vinden het wi elen van besturing onhandig en onnodig moeilijk. Een enkeling vertelde USgamer dat "het regelmatig wi elen van besturing muscle memory (je lichaam bepaalde handelingen aanleren) volledig teniet doet". Dit vormt een drempel die Epic Games nu probeert te verhelpen.

Hoewel Save the World eerder uitkwam doet Fortnite Battle Royale het bijzonder goed. De gratis modus is inmiddels een sterke concurrent voor PUBG.

Houd voor al het laatste nieuws over Fortnite ook onze overzichtspagina in de gaten.

Fortnite Battle Royale
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou