Epic Games-werknemers twee weken vrij na drukke jaren

Epic Games-werknemers twee weken vrij na drukke jaren

Werknemers bij Epic games krijgen twee weken vrij, nadat ze twee drukke jaren hebben gehad. Het grote succes van Fortnite heeft ervoor gezorgd dat de werknemers extreem lange uren moesten maken.

Alle werknemers van Epic Games krijgen vanaf vandaag twee weken vrij, zo kondigt het bedrijf aan in een blogpost. De ontwikkelaar van Fortnite sluit het kantoor op Cary, N.C. van 24 juni tot en met 8 juli. Dit zal gaan om ongeveer 1000 werknemers. De reden hiervoor is om de werknemers de rust te geven die ze verdiend hebben, na twee drukke jaren.

Het enorme succes van Fortnite heeft ervoor gezorgd dat de werknemers extreem lange uren moesten maken, zoals Polygon in april heeft onthuld. Traditioneel gezien geeft het bedrijf zijn werknemers twee weken vrij tijdens vakantieseizoenen. Dit is echter de eerste keer dat Epic zijn werknemers vrij geeft in de zomermaanden.

Tijdens de pauze zal Epic geen competitieve Fortnite-toernooien houden. Nieuwe content voor seizoen 9 zal gewoon verschijnen zoals deze gepland stond. De studio heeft Polygon verteld dat het maatregelen heeft genomen, zodat ze kunnen reageren op grote problemen die zich voor kunnen doen gedurende de twee weken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Druppels op een hete plaat. Die twee weekjes gaan niet helpen na een burn-out hel van 2 jaar. Epic medewerkers zijn meer gebaat aan x uur per week extra verlof.

0
test

Zo zo, 2 hele weken na TWEE JAAR structureel (verplicht) overwerk.

0

@Sander999 Ik werk ook verplicht over, werk moet toch af!

0
test

@Floks Ik ook, maar niet 2 jaar lang. En ik gok jij ook niet.

0
test

@Floks Er gaan ook geruchten dat dat niet extra betaald werd. Dat is in die workaholic landen vrij normaal. Waar mensen verplicht dagen maken van 11 uur en dan maar voor normaal betaald krijgen. Ik denk dat jij dat niet doet: Dus leuk dat je denkt te kunnen vergelijken maar in Nederland is het goed geregeld kwa overwerk in de meeste gebieden en bedrijven, Dat is in de Vs al minder. Daarbij was het ook nog vaak zo dat de baas wel lekker thuis op de bank zat terwijl de medewerkers tot laat op kantoor zaten, Een goede baas draait ook lange uren. Die int niet alleen het cash. Dus nogmaals leuk dat je vind dat werk af moet. Maar dat moet niet op deze manier, Daarbij zijn jou deadlines neem ik aan doorgaans reeel. Die in de game industrie lijken me veeeeeeel te krap, daardoor moet er na het uitkomen van een game nog altijd lange uren gedraaid worden omdat er honderden patches nodig zijn. De uitgevers zouden minder druk moeten geven, waardoor een ontwikkelaar haar mensen wat meer rust kan geven. Ik geloof er niks van dat jou situatie net zo is als dat.

0
test

@Floks Overwerken kan nooit verplicht zijn, en dient altijd in overleg gedaan te worden.

0

@Floks ja daag, vergeet het maar, ze plannen het werk maar beter, nemen maar een paar contracters aan of verschuiven de deadline.

0

Aanbevolen voor jou