Hackers maken ongewenste betalingen met Fortnite-accounts | Gamer.nl

Hackers maken ongewenste betalingen met Fortnite-accounts | Gamer.nl

Epic heeft aangegeven op de hoogte te zijn van hackers die ongewenste betalingen doen met accounts van Fortnite-spelers. De ontwikkelaar is op zoek naar een oplossing.

Sommige spelers hebben grote rekeningen ontvangen gemaakt door hackers die misbruik maken van hun Fortnite-account. Deze bedragen kunnen oplopen tot in de honderden dollars volgens Kotaku.

Zo heeft een Fortnite: Battle Royale-speler verteld dat een vriend van hem zijn personage online zag in de Save the World-modus, zonder toegang hiervoor aan te hebben geschaft. Vervolgens kreeg hij een e-mail met bevestigingen van betalingen van 149,99 en 99,99 dollar. Dit gebeurde omdat zijn credit card gekoppeld is aan zijn account. Ondertu en heeft hij het geld teruggekregen.

In een e-mail vertelt Epic Games dat ze zich bewust zijn van de problemen en op zoek zijn naar een oplo ing. "Wij zijn ons bewust van gevallen waar de accounts van spelers misbruikt worden met bekende hacks en we willen deze problemen graag direct oplo en voor de beïnvloedde spelers." Onder andere geven ze spelers de optie hun accounts beter te beveiligen door bijvoorbeeld hun Facebook-account te linken aan die van Fortnite. Ook kan iedereen die denkt dat zijn account gehackt is een bericht sturen naar de klantenservice.

Er zijn veel klachten van spelers op Reddit en het Fortnite-forum over deze gebeurteni en. Gebruikers geven gemengde berichten over hoe Epic reageert op de problemen.

Ru ische Fortnite-betaling
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou