Epic Games: "Unreal Engine 3 onofficiële engine voor Natal" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rein bevestigt dat de demo's van Natal op de E3 in juni draaiden op Unreal Engine-technologie, maar niet door Epic Games gemaakt waren. "Het is duidelijk dat Microsoft een nieuwe studio heeft die games voor Natal aan het ontwikkelen is en gebruik maakt van Unreal Engine 3", aldus Rein.

"Dus, als je een game wil maken voor Natal, een grote voorsprong wil hebben én dezelfde technologie wil gebruiken als Microsoft, kom dan met mij praten", zei hij. "[Unreal Engine 3] is de onofficiële engine van Natal, of mi chien we de officiële, ik weet het niet. In andere woorden, we zien onszelf als de 'economische engine' van Natal. Als je geld wil verdienen met Natal, praat met ons, wij helpen je", aldus Rein.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou