Vier gratis games voor Epic Games Store aangekondigd

Vier gratis games voor Epic Games Store aangekondigd

De Epic Games Store gaat weer een aantal gratis games weggeven. De eerste game, Hue, is tot 9 juli te downloaden.

Vier nieuwe gratis games voor de Epic Games Store zijn bekendgemaakt. Hue is de eerste en is een puzzel adventure-game waar de speler op zoek gaat naar diens vermiste moeder in een wereld waar kleur een belangrijke rol speelt.

Watch on YouTube

De andere drie games zijn van 9 juli tot 16 juli gratis te claimen. Het gaat om Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition en The Escapist 2. In The Killing Floor 2 is Europa overspoeld met kwaadaardige kloons die Zedds heten. Het is aan de speler om de Zedds te verslaan en Europa te bevrijden.

Watch on YouTube

Lifeless Planet: Premier Edition is een game waar de speler op een planeet een verlaten Russisch dorp vindt. De astronaut denkt dat het om een hoax gaat totdat een jonge vrouw hem redt van een dodelijk fenomeen op de buitenaardse planeet.

Watch on YouTube

Bij The Escapist 2 moet de speler uit een gevangenis zien te ontsnappen door te stelen, vechten en door dingen te maken. Dit het vervolg op The Escapist en bevat ook een multiplayer-modus.

Watch on YouTube

Hue is tot 9 juli gratis te downloaden in The Epic Games Store. Vanaf 9 juli is het mogelijk om de andere drie games te claimen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sludge Life is deze week ook gratis te downloaden in de Epic Store.

0
test

Tja, de laatste weken maakt Epic zijn beloftes niet helemaal waar. Zo zou The Escapist 2 al eerder gratis zijn geweest. Deze week zou ook Conan Exiles gratis zijn maar ook dat werd op het laatst afgeblazen. Maar eens kijken of a.s. donderdag de aangekondigde gratis games ook daadwerkelijk gratis zijn. Aanvulling 10-07-2020 11:22: Ze zijn deze keer gelukkig wel allemaal blijven staan (en dus gratis). nu is het wachten nog op Conan Exiles

0
test

@Roolio *mompelt iets met paard en mond*

0
test

@StormFox *mompelt dat het bek is*

0
test

@Roolio Mja, wilde Conan Exiles wel eens proberen, was een beetje een domper.

0

@Roolio dit dus! Zelfs door de uitgever van Conan werd tot het laatste moment geteased. Maar toch op het laatste moment de stekker eruit getrokken. Jammer want wou Conan eigenlijk best eens proberen.

0

Aanbevolen voor jou