Epic Games Store en andere winkelapps komen naar Microsoft Store

Epic Games Store en andere winkelapps komen naar Microsoft Store

Microsoft gaat in de nabije toekomst winkelapps van andere partijen zoals Epic toevoegen aan de Microsoft Store.

De komende maanden moeten apps van digitale winkels als Epic Games en Amazon op de Microsoft Store-app verschijnen. "Net zoals elke andere app moeten third-party winkelapps een productpagina krijgen die gevonden kan worden door te zoeken of te browsen", schrijft Microsoft. "Zo kunnen gebruikers ze gemakkelijk vinden en installeren, met dezelfde zekerheid die ze hebben wanneer ze een andere app gebruiken in de Microsoft Store."

Op 5 oktober lanceert Windows 11. Vanaf dat moment is de nieuwe Microsoft Store ook beschikbaar voor het grote publiek. Een precieze timing voor de lancering van de apps van Epic en Amazon in de Store is niet bekend, maar volgens Microsoft moet dit ergens gedurende de "komende maanden" gebeuren. Overigens mogen ook andere browsers dan Microsofts eigen browser worden aangeboden via de Microsoft Store.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo zo Microsoft maakt overuren.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik heb dat dus met apple, mooie producten maar verder vind ik het helemaal niks. Maar ook dat moeilijke gedoe over gamepass op ios terwijl x aantal jaar terug bill gates wel goed was om miljoenen lening/investering te doen in omdat anders apple zou omvallen.

0
test

@coola Is me nog nooit opgevallen.

0

Aanbevolen voor jou