Epic Games Store begonnen met cloud-ondersteuning

Epic Games Store begonnen met cloud-ondersteuning

De Epic Games Store is begonnen met het ondersteunen van cloud saves in games. Epic Games-oprichter Tim Sweeney bevestigt dat de functionaliteit binnenkort ook wordt uitgerold naar meer spellen op het platform.

Epic Games maakte gisteren bekend dat de spellen Moonlighter en This War of Mine tot en met 2 augustus gratis te downloaden zijn in de Epic Games Store. Reddit-gebruiker Henrysk ontdekte vervolgens dat Moonlighter een instelling heeft voor het inschakelen van cloud saves, iets wat voorheen nog niet mogelijk was op het platform van Epic. Ook het andere gratis spel, This War of Mine, lijkt de functionaliteit nu te ondersteunen.

Tim Sweeney, de oprichter van Epic Games, bevestigt op Twitter dat cloud saves nu inderdaad worden ondersteund in 'een paar nieuwe games' op de Epic Games Store, waaronder Moonlighter en This War of Mine. Wel zegt hij dat er nog meer werk moet worden gedaan, voordat de functionaliteit kan worden uitgerold naar alle spellen op het platform. Of ook Alan Wake en For Honor, die vanaf 2 augustus gratis verkrijgbaar zijn via de Epic Games Store, cloud saves gaan ondersteunen, is niet bekend.

In mei maakte Epic Games nog bekend dat een aantal functionaliteiten, waaronder ondersteuning voor cloud saves, werden uitgesteld. Op een roadmap van de digitale winkel is te zien dat naast cloud saves, ook onder andere een herontwerp van de winkelpagina, eigen videohosting en verbeteringen aan de offline-modus binnenkort moeten verschijnen voor de Epic Games Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Yay... Join the hype...

0
test

Ze zijn in iedergeval goed bezig.

0

Aanbevolen voor jou