Nieuws
Epic Games

Epic Games lanceert gratis anti-cheat- en voice chat-diensten voor ontwikkelaars

Diensten zijn inbegrepen met Epic Online Services

Geschreven door Niels Arts op
Epic Games heeft twee gratis diensten uitgebracht voor ontwikkelaars van videogames: anti-cheat- en voice chat-diensten.

Deze kunnen ontwikkelaars gratis gebruiken in hun games als onderdeel van Epic Online Services, waar je met iedere game engine gebruik van kan maken.

De nieuwe voice chat-dienst is cross-platform en ondersteunt zowel een-op-een-gesprekken als groepsgesprekken. Easy Anti-Cheat is een service waar ontwikkelaars al langer gebruik van kunnen maken, maar vanaf nu is het dus ook beschikbaar via Epic Online Services waardoor veel meer ontwikkelaars er van kunnen profiteren.

Epic geeft aan dat het gebruik van anti-cheat software belangrijker wordt nu steeds meer games crossplay tussen PC en andere platformen toestaan, en PC een cheater-gevoelig platform is.

Epic Online Services is een gratis dienst van Epic Games die het makkelijker en sneller maakt voor ontwikkelaars om hun games succesvol te lanceren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Frontier praat over veranderingen in Jurassic World Evolution 2 FidelityFX Super Resolution is nu onderdeel van Xbox’ Game Development Kit
0

Reacties op: Epic Games lanceert gratis anti-cheat- en voice chat-diensten voor ontwikkelaars

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.