Epic Games geeft korting aan gamers die game vlak voor sale kopen

Epic Games geeft korting aan gamers die game vlak voor sale kopen

Elke gamer heeft er weleens mee te maken gehad: Dat je net een game hebt aangeschaft en dat die een paar dagen later met fikse korting in de uitverkoop staat. Epic Games gaat nu proberen deze pechvogels tegemoet te komen.

De ontwikkelaar en uitgever wil dat doen door kopers een deel van het bedrag terug te geven als de game in de uitverkoop gaat. Het nieuwe beleid werd ontdekt door ontwikkelaar Joshua Boggs, die een mail van Epic Games kreeg om aan te geven dat hij een deel van het bedrag terug ging krijgen. “Je hebt onlangs een bestelling geplaatst bij de Epic Games Store”, zegt de e-mail. “De prijs van de game (s) die je hebt gekocht, is onlangs verlaagd, dus we geven een gedeeltelijke terugbetaling voor het verschil (de verschillen).” De tweet is hieronder te bekijken.

Dit houdt in dat kopers het bedrag van de korting terugkrijgen van Epic Games. Op dit moment is er een grote sale in de Epic Game Store actief. Verder is het ook mogelijk om via de online winkel Grand Theft Auto 5 gratis te downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Epic is echt goed bezig hoor de laatste tijd!

0
test

Ik pak er de gratis games (Nederlander😉).Me games koop ik op Steam,en dat bevalt me goed.Misschien als ze iets hebben wat op Steam niet te krijgen is?

0

@DutchDice >Misschien als ze iets hebben wat op Steam niet te krijgen is? Moedig ze nou niet aan, met die exclusives :P

0

Aanbevolen voor jou