Op de afbeeldingen is te zien hoe de speler het opneemt tegen mutanten. Het doel van de game is om ze zo spectaculair mogelijk af te maken en hiermee punten te verdienen. Bulletstorm wordt ontwikkeld door People Can Fly, de Poolse studio achter Painkiller die in 2007 werd gekocht door Epic Games. Vorige maand werd de game aangekondigd.

Black Ops

Het verhaal van Bulletstorm is geschreven door Rick Remender. Een stripschrijver en -tekenaar die vooral bekend is geworden van zijn werk aan de Punisher-comics. In Bulletstorm, dat zich afspeelt in de 26e eeuw, stapt de speler in de schoenen van Grayson Hunt, lid van het Black Ops-unit Dead Echo. Zijn missie is om iemand te vermoorden die duizenden doden op zijn naam heeft staan. Wanneer hij weigert de man te vermoorden, is Hunt de meest gewilde man van het heelal.

Een decennium later is Hunt in de goot beland en woont met een cyborg aan de rand van het heelal. Wanneer hij het oorlogschip van zijn vroegere baas, generaal Serrano ziet, besluit hij dronken om hem te vernietigen met zijn eigen schip. Na de botsing storten beide schepen neer op een planeet die in Game Informer wordt omschreven als een speeltuin die doet denken aan een vernietigd Las Vegas.