Nieuws
Thanos

Epic gaat samenwerking met Marvel aan voor Fortnite: Battle Royale

Vind de Infinity Gauntlet in de Fortnite-map

Geschreven door Lucas May op
Update: De servers voor Fortnite: Battle Royale zijn inmiddels weer online. Lees hier alles over de nieuwe Avengers-modus en de 4.1-update.

Origineel bericht: Epic heeft via Twitter aangekondigd een samenwerking aan te gaan met Marvel Studios voor Fortnite: Battle Royale.

In de tweet staat vermeld dat een tijdelijke 'mashup' van start gaat tussen Fortnite: Battle Royale en Avengers: Infinity War. Op de afbeelding staat Thanos uit het Marvel-filmuniversum naast een skin van een superheld uit Fortnite. Het evenement gaat morgen van start.

Volgens Entertainment Weekly start een speciale modus in Fortnite: Battle Royale op dinsdag 9 mei. Deze 'Infinity Gauntlet Limited Time Mashup'-modus laat spelers tijdens een potje op zoek gaan naar de 'gauntlet' van Thanos met de zes Infinity Stones. De speler die dit item in zijn of haar bezit krijgt, verandert in Thanos zelf, "inclusief alle krachten die daarbij komen kijken".

Joe Russo, een van de Russo-broers die meerdere Marvel-films hebben geregisseerd, zegt tegenover Entertainment Weekly dat ze tussen het monteren van Infinity War door potjes Fortnite speelden in de pauzes. Om deze reden nam Joe Russo contact op met Donald Mustard van Epic Games, die aangeeft dat de samenwerking "super authentiek" moest aanvoelen voor zowel fans van Fortnite als van de Marvel-films.

Het tijdelijke Marvel-evenement voor Fortnite: Battle Royale is vanaf morgen gratis beschikbaar voor PS4, Xbox One, pc, Mac en iOS.

Dit artikel delen:

Lees meer

Betaalde online dienst voor Switch biedt optie voor back-up saves Call of Duty: Black Ops 4 op pc mogelijk exclusief voor Battle.net
2

Reacties op: Epic gaat samenwerking met Marvel aan voor Fortnite: Battle Royale

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Nol

  • 7 mei 2018 17:44
  Dit spel gaat steeds grotere vormen aannemen, toch wel de game van dit moment. Netjes hoor.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ries

  • 7 mei 2018 18:05
  @Nol Inderdaad, spel wordt met veel liefde onderhouden. Een Switch versie zou helemaal fantastisch zijn (met de vakantie in het vooruit zicht, savonds relax in het hotel kamertje)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.