Epic bevestigt releasedatum Infinity Blade | Gamer.nl

Epic bevestigt releasedatum Infinity Blade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De singleplayer speelt zich af in een volledig in 3D weergegeven kasteel en biedt volgens Epic een intuïtieve besturing waar zowel doorgewinterde als onervaren gamers mee aan de slag kunnen. Ook zit er een RPG-element in Infinity Blade, dat ervoor zorgt dat spelers sterker kunnen worden en beschikking krijgen over betere items, naarmate zij meer experience verzamelen.

Ontwikkelaar Chair Entertainment, die eerder verantwoordelijk was voor Shadow Complex op Xbox Live Arcade, belooft verschillende multiplayermodi, aanvullende content dat uitgebracht wordt tijdens de release en volledige Game Center-support. Om de actiegame te kunnen spelen is een iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPad Touch 3 of 4 benodigd. Infinity Blade gaat in de Verenigde Staten $5.99 kosten. De Nederlandse prijs is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou