Rein denkt dat de Wii U veel verkocht gaat worden. "Het is een groot merk dat veel ouders echt vertrouwen. Ze zijn nu waarschijnlijk klaar om voor hun kinderen een HD-Wii te kopen die veel meer doet dan alleen een HD-Wii zijn", aldus Rein. Hij verwacht dat de E3, waarop de Wii U voor de tweede maal onthuld wordt, de ogen van mensen zal openen. 

Rein begint vervolgens over de Wii U-demo van The Legend of Zelda die tijdens de E3 van vorig jaar is getoond. Hij denkt dat alleen dat al een reden is om een Wii U te kopen. "De Zelda-demo was prachtig en we kunnen nog meer met de Unreal Engine 3. Dus ik denk dat (de Wii U) het geweldig zal doen."

Epic en Wii U

Op de vraag of Epic een nieuw IP voor Wii U gaat maken net zoals het deed met de Gears of War-serie voor Xbox360, gaf Rein geen eenduidig antwoord. "Als we tien ontwikkelteams hadden, zouden we een exclusieve game maken voor elk platform. Als je de speciale game voor dat platform bent, dan doe je het erg goed. (...) Maar we hebben geen tien ontwikkelteams dus het is gewoon een kwestie van selecteren en kiezen wat we doen en daar het beste uit zien te halen."