Nieuws
Fall Guys

Enter the Gungeon-pakje komt vandaag naar Fall Guys

Is twee dagen beschikbaar

Geschreven door Michel Musters op
Fall Guys: Ultimate Knockout ontvangt vandaag weer een nieuwe skin voor personages, gebaseerd op Enter the Gungeon.

De skin werd via Twitter onthuld en is gebaseerd op Bulletkin, een van de meest herkenbare vijanden uit Enter the Gungeon. Het is in feite een gele kogel met een zilveren punt en een grote glimlach. Het pakje is twee dagen lang beschikbaar - het is niet duidelijk of het daarna ooit terugkeert.

In Fall Guys worden regelmatig nieuwe skins toegevoegd, vaak in samenwerking met andere games en ontwikkelaars. Zo kwamen er eerder al skins gebaseerd op Half-Life, Hotline Miami en Team Fortress 2 beschikbaar. Iedereen die de game voor 14 augustus heeft opgestart, heeft daarnaast gratis een Legendary Prickles-kostuum (en 5000 kudos) ontvangen.

In de battle royale-game Fall Guys: Ultimate Knockout moeten diverse minigames gespeeld worden, waarbij het meestal de bedoeling is niet in de afgrond te vallen en op tijd de finish te halen. Uiteindelijk blijft één speler over, die tot de winnaar gekroond wordt. Fall Guys is beschikbaar op Steam en PlayStation 4 - PlayStation Plus-leden kunnen het spel deze maand gratis downloaden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Master Roshi aangekondigd voor Dragon Ball FighterZ Morrowind-remaster Skywind toont verbeteringen
0

Reacties op: Enter the Gungeon-pakje komt vandaag naar Fall Guys

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.